Danes je 06 sep 2010, 07:40

Vsi časi so UTC

Napiši novo sporočilo Odgovori na temo  [ 1731 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnji  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 174  Naslednji
Avtor Sporočilo
 Napiši temo: Re: razna vprašanja
OdgovorObjavljeno: 29 jul 2010, 13:46 
Odsoten

Ziggy je napisal:
No naj povem da HB jemljem že dalj časa (2 tedna), s tem da sem zdaj 1. zraven spil AF+gluco, pa mi nikoli ni bilo slabo po njem, pa sem tudi imel OH v obroku, brez OH nevem kako bi se počutil + če bi imel voljo za trening.

No da jaz povem moje mnenje zakaj se mi je to zgodilo, zanimivo da noben ni omenjal tega, sam pa mislim da je to mogoče, ali pač?
Sumim namreč da je vse preveč krvi bilo v nogah in premalo v glavi, od takšnega pumpa/naprezanja - je mogoče? Mi tudi mama že večkrat reče pa pridem zelo bled domov iz fitnesa. če je kaj na tem ... :?

...tega jaz osebno nisem omenil, ker sem imel občutek, da si povdaril jutranjo slabost ob jemanu AF+glucofasta!
Kar se pa treninga tiče pa itak se mi zdi preveč, da v enem treningu narediš komplet noge pa še roke povrh!
Jaz ko naredim moje uboge nogice sem samo še za spat! ;)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 jul 2010, 13:55 
Odsoten

Ja jutranja slabost je bila takoj po AF + Gluco, ampak to ni bilo še nič v primerjavi z tistim kar je bilo po treningu nog, zjutraj sem se samo rahlo slabo počutil, bil sem precej napihnjen, in tudi pa treh urah sem s težavo popil Plutonium od napihnjenosti, to sem pozabil dodati. Bom pa roke zdaj verjetno prestavil posebej..

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 jul 2010, 16:02 
Prisoten

glede na to kar si dodal, bi jaz rekel da je bil vsaj delen vzrok tudi v želodcu, ti je mogoče kaj težje prebavljivega notri ostalo - če si imel občutek napihnjenosti in še malo slabosti.
in če dodaš še nov vnos hranil (plutonium) + intenzivnost treninga nog, se zadeva samo potencira.

kar se tiče prečrpavanja krvi med treningom - meni se to najbolj odraža na prisebnosti (oziroma pomanjkanju le-te).
je pa možno, da je s tem povezana slabost, ampak to kvečjemu, če se pojavi šele med treningom; pri hitrem prenosu krvi med mišicami in črevesnimi resicami (beri: occlusion efekt) se lahko zgodi, da ti želodec vrne zadnji obrok.

za noge+roke skupaj se je meni izšlo. potrebna je regulacija volumna in pa malce pavze vmes. seveda pa to ne pomeni, da se lahko vsakemu izide.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 jul 2010, 17:41 
Odsoten
Uporabniški avatar

Zakaj me takoj po 1h nizkointenzivnega kardia začne boleti v spodnjem delu trebuha (kot da bi me črvičilo nekaj), 5cm nižje od popka? Po 15min je vse v redu. Je tu kakšna povezava?

PS: hrane ne sumim.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 jul 2010, 18:28 
Prisoten

si mogoče popil veliko vode v (pre)kratkem času?

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 jul 2010, 19:06 
Odsoten

wraith je napisal:
glede na to kar si dodal, bi jaz rekel da je bil vsaj delen vzrok tudi v želodcu, ti je mogoče kaj težje prebavljivega notri ostalo - če si imel občutek napihnjenosti in še malo slabosti.
in če dodaš še nov vnos hranil (plutonium) + intenzivnost treninga nog, se zadeva samo potencira.

kar se tiče prečrpavanja krvi med treningom - meni se to najbolj odraža na prisebnosti (oziroma pomanjkanju le-te).
je pa možno, da je s tem povezana slabost, ampak to kvečjemu, če se pojavi šele med treningom; pri hitrem prenosu krvi med mišicami in črevesnimi resicami (beri: occlusion efekt) se lahko zgodi, da ti želodec vrne zadnji obrok.

za noge+roke skupaj se je meni izšlo. potrebna je regulacija volumna in pa malce pavze vmes. seveda pa to ne pomeni, da se lahko vsakemu izide.

tudi jaz sem že treniral pred časom noge in roke na enem treningu, pa sem ga opravil brez simptomov kot sem jih imel danes, je pa res da je bila takrat prehrana drugačna, pa tudi nisem se tako gnal.
Jutri bom delal kot vedno, samo HB pol ure pred obrokom, potem obrok kot vedno, pa za 3 ure trening, enako intenziven - bom itak že zjutraj vedel če se bom v redu počutil. Pa potem poročam kako bo. Imam pa na sporedu hrbet + prsa + rame + trebušne.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 jul 2010, 19:36 
Prisoten

če boš imel spet kak občutek napihnjenosti, daj magari 3,5 ure razmaka do treninga. pa za vsak slučaj imej bolj lahek obrok (hitre B + skuta recimo)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 jul 2010, 19:48 
Odsoten

bom, čeprav mislim da bo vse OK.
saj obrok je bil hiter kolko se le da, 40g wheya, 40g suhih jabolk, 7g lecitina + 15g arašidov.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 jul 2010, 20:22 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Šmartno ob Paki
Dzezy je napisal:
Zakaj me takoj po 1h nizkointenzivnega kardia začne boleti v spodnjem delu trebuha (kot da bi me črvičilo nekaj), 5cm nižje od popka? Po 15min je vse v redu. Je tu kakšna povezava?

PS: hrane ne sumim.

V naših koncih temu rečemo, da te "peha". :mrgreen:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 30 jul 2010, 09:33 
Odsoten

Mene pa zanima, kako bi si lahko popravil triceps, ker mi namreč kar precej zaostaja?

Na vrh

Prikaži odgovore prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo sporočilo Odgovori na temo  [ 1731 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnji  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 174  Naslednji

Vsi časi so UTC