wraith je napisal:
glede na to kar si dodal, bi jaz rekel da je bil vsaj delen vzrok tudi v želodcu, ti je mogoče kaj težje prebavljivega notri ostalo - če si imel občutek napihnjenosti in še malo slabosti.
in če dodaš še nov vnos hranil (plutonium) + intenzivnost treninga nog, se zadeva samo potencira.
kar se tiče prečrpavanja krvi med treningom - meni se to najbolj odraža na prisebnosti (oziroma pomanjkanju le-te).
je pa možno, da je s tem povezana slabost, ampak to kvečjemu, če se pojavi šele med treningom; pri hitrem prenosu krvi med mišicami in črevesnimi resicami (beri: occlusion efekt) se lahko zgodi, da ti želodec vrne zadnji obrok.
za noge+roke skupaj se je meni izšlo. potrebna je regulacija volumna in pa malce pavze vmes. seveda pa to ne pomeni, da se lahko vsakemu izide.
tudi jaz sem že treniral pred časom noge in roke na enem treningu, pa sem ga opravil brez simptomov kot sem jih imel danes, je pa res da je bila takrat prehrana drugačna, pa tudi nisem se tako gnal.
Jutri bom delal kot vedno, samo HB pol ure pred obrokom, potem obrok kot vedno, pa za 3 ure trening, enako intenziven - bom itak že zjutraj vedel če se bom v redu počutil. Pa potem poročam kako bo. Imam pa na sporedu hrbet + prsa + rame + trebušne.